Ontmoet je collega's

Lees wat de collega's van Simplex vertellen over het bedrijf

Enthousiast over Simplex en benieuwd wie jouw collega's kunnen worden?
Hier het verhaal van een aantal van onze Simplexers.

 

Lieke- Consultant 
“Meer uitdaging, variatie en een jonge leuke organisatie zijn de redenen dat ik bij Simplex ben gaan werken!”

Al een paar jaar ben ik werkzaam in de wondere wereld van AFAS. Een aantal jaar geleden ben ik begonnen als Functioneel Beheerder. Uiteindelijk ben ik als consultant bij Simplex terecht gekomen. Deze loopbaankeuze maakte ik op basis van drie afwegingen: meer uitdaging, variatie en deze organisatie. Ondertussen heb ik al veel moois mogen zien en doen en ga ik elke dag met plezier aan het werk om onze klanten te helpen met de implementatie en optimalisatie van AFAS.

Sander- Consultant
"Samen met klanten en collega's het beste uit AFAS halen!"

De verschillende onderdelen van AFAS optimaal inrichten en het ondersteunen, enthousiasmeren en begeleiden van klanten bij het volledig gebruiken van AFAS. Dat is wat mij iedere dag energie geeft!

Romy- Payroll 
“Ik hoorde al veel goede en leuke verhalen over Simplex en sinds ik dat zelf mag ervaren, kan ik dat alleen maar bevestigen. ”

Er iedere maand voor zorgen dat de salarissen van je klanten correct en op tijd verwerkt zijn en daardoor tevreden klanten hebben, geeft mij veel energie. 
Buiten de salarissen om zijn er ook HR-zaken die erbij komen kijken. Erg leuk en veelzijdig! 

Één van de dingen die ik het leukste vind aan dit werk is de sfeer en samenwerking tussen de collega’s. We werken echt als een team.
Doordat jong en oud hier werkzaam is, is er enorm veel kennis in huis en kunnen we elkaar overal bij helpen.  
Dat er ruimte is voor zelfontwikkeling is een groot pluspunt. Dit betekent dat je niet alleen kunt groeien in je huidige rol maar ook de mogelijkheid hebt om jezelf voor te bereiden op toekomstige kansen en uitdagingen binnen Simplex.

Bekijk hier onze openstaande vacatures.

Volg ons ook op onze socials.