Over Simplex
Wil jij komen werken bij de leukste en beste AFAS partner van Nederland?
We gaan graag met je in gesprek!

Onze drie kernwaarden.

Samen.
Bij Simplex vinden wij het belangrijk dat er hecht wordt samengewerkt. Dit geldt voor ons team en natuurlijk ook voor de samenwerking met onze klanten.

Simpel.
Wij geloven dat processen simpel horen te zijn. Door zaken simpel te houden ontstaat er tijd en ruimte voor zaken die er echt toe doen.

Sterker.
Stap voor stap willen wij onze klanten sterker maken. De software van AFAS en onze expertise als AFAS partner zorgt voor een ijzersterke combinatie.

Het ontstaan van Simplex.
Simplex is opgericht door Leobart van den Ham en Roy Schaap. 15 jaar geleden ontstond een vriendschap tussen de twee, 10 jaar later werden ze collega's bij AFAS Software en uiteindelijk zelfs zwagers. Zo was er niet alleen een goede band met elkaar, maar deelden ze ook een visie over het neerzetten van een bedrijf. AFAS Software maakt de beste bedrijfssoftware van Nederland en heeft een unieke en krachtige visie op de bedrijfsvoering. Deze bedrijfssoftware van AFAS raakt alle processen van de organisatie. Om de software in te richten en de processen te optimaliseren zijn kundige consultants van groot belang. Alle klanten van AFAS zijn daarom afhankelijk van goede consultants. Om deze consultants te kunnen aanbieden, werkt AFAS vaak samen met partnerbedrijven. Leobart volgde zijn hart en zijn jongensdroom kwam uit, een missie naar Jordanië om de vrijheid van de mensheid te beschermen. Toen Leobart terugkeerde vanuit Jordanië kwam het juiste moment om samen het verschil echt te gaan maken. Leobart en Roy stapten op 1 maart 2019 de kamer van koophandel binnen, 30 minuten later was Simplex geboren. 

Bekijk hier onze openstaande vacatures.