Word een Expert in AFAS: Simplex Traineeship
Wil jij je carrière een vliegende start geven als AFAS Salarisadministrateur, AFAS beheerder of AFAS consultant?
Zoek niet verder! Het Simplex Traineeship biedt jou de ideale kans om jezelf te ontwikkelen op deze vakgebieden.

Het traineeship bij Simplex.

Wil jij je carrière een vliegende start geven als AFAS Salarisadministrateur, AFAS beheerder of AFAS consultant? Zoek niet verder! Het Simplex Traineeship biedt jou de ideale kans om jezelf te ontwikkelen op deze vakgebieden.

Geen langdurige trainingen, maar zo snel mogelijk aan de slag in de praktijk! Tijdens het traineeship ga je werken aan echte projecten, samenwerken met ervaren consultants en lever je een waardevolle bijdrage voor de bedrijven waarvoor we werken. Deze hands-on ervaring zal je helpen groeien en je zelfvertrouwen vergroten

 

Wat we van je vragen.

Relevante werkervaring zou mooi meegenomen zijn, maar het allerbelangrijkste is dat je goed in ons team past. Bij Simplex heerst een hechte en prettige werkcultuur waarin we elkaar ondersteunen en samen groeien. Samen, simpel, sterker.

Daarnaast ben je bereid om minimaal 32 uur per week aan de slag te gaan en kan je minimaal twee dagen in de week vrij maken om bij de start van jouw traineeship in Barneveld aanwezig te zijn.

 

Hoe het traineeship eruit ziet.

Je vraagt je wellicht af hoe het Simplex Traineeship er eigenlijk uit ziet. Nou, dat is waar de echte magie begint. Jouw week zal bestaan uit een mix van AFAS-opleidingen, het ontwikkelen van soft skills en het werken en meekijken met collega's. Je zult leren hoe je salarisadministratieprocessen kunt beheren, de AFAS-software kunt configureren en aanpassen aan de behoeften van klanten of hoe je klanten kunt adviseren over het optimale gebruik van AFAS. Uiteindelijk zal je week er ongeveer zo uit gaan zien:

1-2 dagen eigen invulling
Je gaat zelf aan de slag om zoveel mogelijk kennis op te doen, je volgt cursussen, pakt Service Center vraagstukken op of je kijkt een dag mee met een consultant.
3-4 dagen aan de slag bij een klant
Geen lange cursussen, maar leren in de praktijk! Je gaat samen met een Consultant of zelfstandig een project oppakken bij één van onze klanten. Zo kan je direct aan de slag en leer je hoe het er in de praktijk aan toe gaat.

 

We werken ook aan je soft-skills.

Enkel theoretische kennis van AFAS is niet genoeg. Daarom besteden we ook veel aandacht aan het ontwikkelen van je soft-skills. Je zult trainingen en workshops volgen om je communicatievaardigheden, probleemoplossend vermogen en klantgerichtheid te verbeteren. We willen dat je niet alleen een technisch expert bent, maar ook een geweldige teamspeler en adviseur voor onze klanten!

Dus, ben jij klaar om een expert te worden in AFAS? Wil je deel uitmaken van een hecht team, waarin leren en groeien centraal staan? Grijp dan nu je kans en solliciteer voor het Simplex Traineeship!

 

 

 


 

 

Leren in de praktijk, met hulp van het team.

Bij simplex staan we voor samen, simpel, sterker.
Dit staat ook centraal in het traineeship, er is altijd een collega die jou helpt bij vragen.

 

Toch op zoek naar iets anders? Bekijk alle vacatures.