TraineeshipTraineeship bij simplex.

Als Trainee bij simplex wordt jij opgeleid tot volwaardig consultant. Tijdens de traineeship volg je eerst de acht weekse succesbeheer traineeship bij AFAS in Leusden. Tijdens deze acht weken leer je de basisvaardigheden van AFAS Profit.

Meelopen met consultants.

Nadat je het traineeship bij AFAS hebt afgerond ga je enkele dagen meelopen met de consultants van simplex. Tijdens deze meeloopdagen ondersteun je de consultant, waardoor je niet alleen veel kennis opdoet over AFAS Profit maar ook in de omgang met de klant. Je verbreed continue je kennis en komt steeds meer in de rol van consultant.   

Werken aan je case.

Tijdens de zelfstudie dagen ga je aan de slag met jouw case eigen, deze case bestaat uit een opdracht die je vanuit simplex uitwerkt. Denk bijvoorbeeld aan het digitaliseren van het werving en selectie proces of het automatiseren van het inkoop proces.

Beantwoorden van klantvragen

Nu je al enige ervaring hebt opgedaan op het gebied van AFAS Profit ben je ook in staat om klantvragen te beantwoorden. Tijdens het beantwoorden van klantvragen zul je continue je kennis over AFAS Profit blijven uitbreiden. Doordat je hierdoor veel kennis en ervaring opdoet ben je uiteindelijk in staat om je eerste traject bij de klant te doen. 


Enthousiast geworden door deze vacature?